Om oss

Hos Bølgen og Moi kan du nyte deilige franske klassikere med en moderne vri. Menyen er basert på ferske, lokale råvarer, og de fleste rettene er laget med sjømat. Du kan for eksempel prøve moules frites eller bouillabaisse.

Vi åpnet for over 20 år siden, under mottoet «pling i bollen», og har siden gitt hundretusener av gjester minnerike øyeblikk inspirert av samspillet mellom mennesker, mat, vin og kunst.

BØLGEN OG MOI har blitt et kjent og kjært merkenavn som stadig flere forbinder med kvalitet og matglede.

Tjuvholmens storstue fylles av glade gjester hele året for rask og god lunsjservering eller en middagsopplevelse fra det åpne kjøkkenet.

Restauranten har en av Oslos flotteste uteserveringer med kveldssol fra lunsjtider til solen forsvinner ned i horisonten. Hos Bølgen & Moi serveres mat og vin i lokaler med kunst på veggene, og gjestene har utsikt både til den pulserende gågaten utenfor og sjøutsikt fra kanalen.

I restauranten finnes det lokaler i ulike størrelser som kan leies for møter, middager eller selskaper. Vi har et «Chambre Séparée» som passer til grupper for inntil 30 personer eller så kan hele restauranten reserveres for inntil 130 personer med teknisk utstyr som passer til brylluper og frokostmøter. I sommermånedene er kapasiteten enda større, ta kontakt så skreddersyr vi arrangementet deres akkurat slik dere ønsker.